Sırt Yağlarından Kurtulmak İçin Egzersizler

Genetik faktörler, yaşam tarzı ve beslenme şekli vücudun yağ depolama alanında değişiklikler yaşanmasına neden olur. Özellikle sırt bölgesinde biriken yağlar oldukça rahatsız edici bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda bu bölgeler kilo kaybının daha zor olduğu yerlerdir. İşte sırt yağlarını eritme egzersizleri…

27.03.2020-13:41 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-13:24) Sırt Yağlarından Kurtulmak İçin Egzersizler

Sırt yağları, görsel olarak oldukça rahatsız edici ve aynı zamanda sırtınızda taşıdığınız fazla kilolardan dolayı yorgun hissetmenize neden olan bir sorundur. Sırt yağlarından kurtulmak için öncelikle günlük olarak aldığınız kalori miktarını azaltmanız gerekir. Ayrıca tükettiğiniz kalori miktarından daha çok enerji sarf etmeniz sırt yağlarını vermeniz için mükemmel bir yöntemdir. Beslenme düzeninizde yapacağınız değişimin yanı sıra her gün egzersiz yaparak üst ve alt sırtınızdaki kaslarınızı çalıştırıp sırt yağlarınızdan başarılı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Peki, sırt yağlarından en etkili hangi egzersizlerle kurtulabilirsiniz? İşte detaylar…

T RAİSES EGZERSİZİ

Ayaklarınızı kalça genişliğinizce açın ve iki elinize kaldırabileceğiniz miktarda ağırlık alın. Daha sonra dizlerinizi bükün ve kalçanızı dışarı çıkararak yere paralel bir şekilde eğilin.

Avuç içleriniz yukarı bakacak pozisyonda ellerinizi çevirin. Kollarınızı bükmeden ağırlıkları omuzlarınıza kadar kaldırın ve indirin ve bu esnada karın ve kalça bölgenizi sıkı tutmaya çalışın.

TERS MEKİK HAREKETİ

Yere sırt üstü uzanın ve kollarınızın iki yanda sabit durmasını sağlayın. Ardından bacaklarınızın yukarı doğru kaldırın aynı esnada kollarınızı da havaya doğru kaldırın. 10 tekrar, 2 set olacak şekilde düzenli olarak bu egzersizleri yapmaya devam edin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal