Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında Emre Yüksel ve Tolgahan Demirbaş tutuklandı

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş suikastı soruşturmasında dün üçüncü kez gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yardımcısı Emre Yüksel nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

26.01.2023-12:58 - (Son Güncelleme: 26.01.2023-17:33) Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında Emre Yüksel ve Tolgahan Demirbaş tutuklandı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi, arkadaşı Selman Bozkurt'un da yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında dün üçüncü kez gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş, ile Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel tutuklandı. 

Üçüncü kez gözaltına alındı

Cinayetin gerçekleştiği gece MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un bulunduğu evde gözaltına alınan ve daha önce iki kez serbest bırakılan Demirbaş, dün üçüncü kez gözaltına alınmıştı. Demirbaş, Sinan Ateş’in tetikçisini cinayet sonrası araçla alıp kaçırmakla suçlanıyor.

Toplam tutuklu sayısı 17'ye yükseldi

Dün gözaltına alınan üçüncü kişi olan 2015 yılı MHP milletvekili adayı Serdar Öktem ise serbest bırakıldı. Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel’in tutuklanmasıyla, Sinan Ateş cinayetinde tutuklu sayısı 17’ye yükseldi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal