Sinan Akçıl İle Burcu Kıratlı İkinci Kez Evlendi

2018 yılında evlenip 9 ay sonra boşanan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez nikah masasına oturdu.

23.02.2021-13:50 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-13:50) Sinan Akçıl İle Burcu Kıratlı İkinci Kez Evlendi

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 2018 yılının Aralık ayında Amsterdam'da dünyaevine girmişti. Ünlü çift, 2019 yılında ise evliliklerini sonlandırmıştı.

Boşandıktan kısa bir süre sonra tekrar bir araya gelen ikili, dün akşam ikinci kez mutluluğa 'evet' dedi. Pandemi nedeniyle 48 kişinin katıldığı düğün töreninde Mustafa Ceceli-Selin İmer, Berkay Şahin-Özlem Ada, Can Tanrıyar, Burak Sağyaşar ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler de vardı.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın nikah şahitliğini ise İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sibel Can, Tuğçe Koçak, Hatice Şendil, Mustafa Tatlıcı ve Alpaslan Arslanca üstlendi.

BEBEK SÖZÜ

Müstakbel eşi Burcu Kıratlı'yı piyano çalarak karşılayan Sinan Akçıl, nikâh memurunun ‘Burcu Kıratlı ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna ‘İkinci kez ve son kez evet’ şeklinde karşılı verdi. Öte yandan Akçıl, baba olmak istediğini belirterek bebek sözü verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal