Sinan Akçıl: Daha İyi Takip Edebilmek İçin Fake Hesap Açtım

Cihan Ersözlü’nün sunduğu ve Youtube'da yayınlanan 'Sanane Cihanna' programına konuk olan Sinan Akçıl, samimi itiraflarda bulundu.

12.12.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 12.12.2020-16:28) Sinan Akçıl: Daha İyi Takip Edebilmek İçin Fake Hesap Açtım

Burcu Kıratlı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Sinan Akçıl, ‘Benim konumum aslında Jay Z. Bir tek onun gibi Beyonce’mi bulamadım. Aslında buldum da, olmadı. Burcu ile evliliğimiz proje değildi. Ne var ki sürdüremedik. Karakterler çarpışmaya başladı. Şu anda konuşuyoruz ama bir ilişki yaşamıyoruz’ dedi.

‘ONU DAHA RAHAT STALKLAMAK İÇİN’

Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Akçıl, sözlerine şu sözlerde devam etti: Burcu’dan ayrıldıktan sonra fake hesap açtım. Onu daha rahat ‘stalk’lamak için. Benden ayrılsa bile bir kadının kontrolümün altında olmasını severim. Öyle demeyelim de başına bir şey gelmesin diye tabii. Burcu’yu kaybetmek istemiyorum, çok saygı duyuyorum. Hayatımda kimse yok. Uzun süre de girmeyecek. En büyük arzum; bir kızımın olması.

‘KAVGAMIZ YARIM KALDI’

Öte yandan kavgalı olduğu şarkıcı Ferhat Göçer hakkında da konuşan Sinan Akçıl, ‘Pandemi nedeniyle Ferhat Göçer ile olan kavgamız yarım kaldı’ dedi ve hala küs olduklarını vurguladı.

Ferhat Göçer, sahne aldığı düğünde Sinan Akçıl’ın eski sevgililerinden bahsedince, Burcu Kıratlı mekanı terk etmişti ve o günden bu yana ikilinin araları açılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal