Çukur 119. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam 118. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından 119. yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Peki Çukur 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.02.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-12:44) Çukur 119. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Çukur dün akşam yani 22 Şubat Pazartesi günü 118. bölümüyle ekranlara geldi. Çukur 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

ÇUKUR 118. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Yamaç’ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan’ı bulmak için harekete geçer. Bu arada Amca, Kulkan'ın konuşmasını istemez.  Vartolu’nun niyetini öğrenen Amca kendi kozunu kullanarak herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunacak. Çukur’da olanları kendi gözleriyle gören Yamaç’ın Sultan’la yaşadığı yüzleşme gözyaşlarına boğdu. Yamaç, duygu dolu anların sonunda Amca’nın evde yarattığı değişime şahit oluyor ve çok şaşırıyor. 

Yamaç’ın Amca’nın tarafında yer alacağını düşünen Cumali, verdiği sürpriz kararla büyük bir adım atmak için harekete geçecek. Günden güne kendi sonuna yaklaştığını fark eden Kulkan, hayatını kurtarmak için sürpriz bir isimden yardım isteyecek. Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, son sahnede Yamaç ve Efsun’un karşılaşması nefeslerin tutulmasına neden oldu. 

ÇUKUR 119. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLDU? 

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur dün akşam 118. bölümüyle ekranlara geldi. Çukur'un 118. bölümünden sonra 119. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Çukur 119. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal