Gönül Yazar, Özdemir Erdoğan ile Alpay’a Tepki Gösterdi

Ünlü sanatçı Gönül Yazar, Özdemir Asaf ile Alpay’ın Zeki Müren hakkında yaptıkları açıklamalara tepki gösterdi. Yazar, ‘Özdemir Erdoğan’dan beklerdim ama Alpay’a şaşırdım’ dedi.

23.02.2021-12:34 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-12:34) Gönül Yazar, Özdemir Erdoğan ile Alpay’a Tepki Gösterdi

Özdemir Erdoğan verdiği bir röportajda Zeki Müren hakkında ‘Zeki Müren gençlere kötü örnek oldu’ ifadelerini kullanmıştı. Alpay ise Zeki Müren abartılı üslubu ve Türkçesiyle Türk sanat müziğini katletmiştir. Ölçüsüz tavırlarıyla kötü örnek olmuştur’ demişti.

Özdemir Erdoğan ile Alpay’ın Zeki Müren hakkında söyledikleri sanat camiasından birçok ünlü ismi rahatsız etti. Gönül Yazar da birçok meslektaşı gibi Özdemir Erdoğan ile Alpay’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

‘ALPAY’I İYİ BİR ADAM OLARAK BİLİRİM’

Gönül Yazar, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ‘Özdemir Erdoğan gibi bir adamdan öyle rezil bir açıklamayı beklerdim ama Alpay’ı terbiyeli, üsluplu, iyi bir adam olarak bilirim. Nasıl şaşırdım biliyor musunuz? Alpay arkadaşımdır, severim. Beyefendi adamdır. Ama durup dururken bu Özdemir Erdoğan efendinin anlamsız çıkışına neden destek oldu, anlamadım’

‘ZEKİ MÜREN’İN TÜRKÇESİ ŞAHANEDİR’

‘Hiç mi hiç yakıştıramadım kendisine. Zeki Müren’in Türkçesi şahanedir. Sahnede Avrupai bir reform yapmıştır. Zeki Müren olarak doğdu, Zeki Müren beyefendi olarak öldü. Arkasından konuşmak ayıptır. O mezarından çıkıp da bir şey söyleyemez ama ona bunları söyleyenlere haddini biz bildiririz’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal