Çukur 117. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, dün akşam 116. bölümüyle ekranlara geldi. Çukur 116. bölümüyle gene izleyicilere heyecanlı saatler yaşattı. Peki Çukur 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.02.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-10:34) Çukur 117. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Çukur, 116. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından 117. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Çukur 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

ÇUKUR 116. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, yıllar sonra Çukur'a döner her şeyi değişmiş olarak bulur. Önce kimseye görünmeyen Yamaç, gözlemleme yapar ve neler değişmiş anlamaya çalışır. Sonunda da Cumali abisinin karşısına çıkar. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler dikkatlerden kaçmadı. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan da Efsun kozunu kullanmak için hemen harekete geçti.

Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde gözlemlendi. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşkına çevirirken Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması hafızalara kazındı.

ÇUKUR 117. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ekranların fenomen dizisi Çukur, dün akşam 116. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin 117. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal