Simpsonlar yine doğru bildi: Donald Trump’ın adaylığını seneler öncesinden bildiler

Dünyanın en ünlü çizgi dizilerinden Simpsonlar, tarihte gerçekleşen bir çok olayı önceden tahmin etmeleriyle dikkat çekiyordu. 1989 yapımı animasyon dizisinden bir doğru tahmin daha geldi. Dizi bu kez de Donald Trump’ın adaylığını 2015 yılındaki bir bölümde tahmin etmişti.

18.11.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 18.11.2022-17:19) Simpsonlar yine doğru bildi: Donald Trump’ın adaylığını seneler öncesinden bildiler

Koronavirüs salgını, ABD İkiz Kule Saldırısı, Beyrut patlaması gibi dünyayı etkileyen olayları önceden tahmin eden 1989 yapımı ünlü çizgi dizi Simpsons (Simpsonlar) bir tahminde daha haklı çıktı. Dizinin 2015 yılında yayınlanan bir bölümünde ABD eski Başkanı Donald Trump'ın 2024 yılında başkanlık seçimlerine aday olacağını öngördüğü ortaya çıktı.

Yine doğru bildiler

Dizinin senaristlerinden Al Jean’ın sosyal medya hesabından paylaştığı karede dizinin ana karakterlerinden Homer Simpson uçarken görülüyor ve arka planda da bir tabela üzerinde, "Trump 2024" yazıyor. Donald Trump’ın adaylığını açıklamasının üzerinden kısa bir zaman geçerken Al Jean gönderisine, “2015 yılında tahmin edildiği gibi” notunu ekledi. 

Simpsonlar Donald Trump

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken paylaşım kısa sürede gündem yarattı. Simpsonlar’ın birçok tahmininin doğru çıkması milyonlarca kişi tarafından tartışılmaya devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal