Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Ölümüne Dair Kan Donduran Detay Ortaya Çıktı!

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Avukatın ölümüne dair detaylar ortaya çıkma başladı. İşte o detaylar…

27.01.2022-10:57 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-11:17)

Ekranların sevilen sunucusu ve oyuncusu Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan kahreden bir haber geldi. Avukat ve Beşiktaş Spor Kulübünün eski yönetim kurulu üyesi Mahmutyazıcıoğlu, dün gece gittiği balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından saldırıya uğrayan avukata, yedi el ateş edildiği ortaya çıktı. saldırı sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri Mahmutyazıcıoğlu’nu ve onunla birlikte yaralanan şoförüne ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Saldırıya uğrayan avukatın son sözlerinin ‘’Lütfen beni kurtarın’’ olduğu ortaya çıktı. 

YERDE SÜRÜKLENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının muhabiri, Adli Tıp Kurumu’nun önünde bir açıklamaya imza attı. Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüne dair detayları anlatan muhabir; ‘’Naaş gerekli incelemeler için Adli Tıp Kurumu'nda bekletiliyor. Olay gece saatlerinde gerçekleşiyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman’la görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Fikret Bey uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Daha sonra mekana saldırıyı gerçekleştiren iki şahıs geliyor. Şafak Bey'le görüşmek istemişler o da müşterileri rahatsız etmemek için bu iki kişiyi arkadaki bir yere alıyor. Burada 1 milyon liralık bir davayla ilgili aralarında tartışma çıkıyor. Tartışmayı gören Şafak Bey'in şoförü mekana geliyor. Tartışma iyice büyüyor ve Şafak Bey'e ateş etmeye başlıyorlar. Yanlış bilmiyorsam sağ bacağına iki el ateş ediyorlar ve yere düşen Şafak Bey'i sürüklüyorlar. Sürükledikten sonra da iki el daha ateş ediyorlar’’ ifadelerini kullandı. Ortaya çıkan bu kan donduran detaylardan sonra stüdyodakiler de buz kesti. 

ece erken

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal