Silahlar Fora film konusu ve oyuncuları

2020 yapımı olan Silahlar Fora filminin başrolünde Daniel Radcliffe yer almaktadır. Film hakkında bilgi almak için araştırmalar hızlanırken biz de sizler için merak edilenleri araştırdık. Silahlar Fora filminin konusu, oyuncuları ve yayın tarihini yazımızdan öğrenebilirsiniz.

25.06.2022-01:52 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-01:52) Silahlar Fora film konusu ve oyuncuları

Sinemalarda yer almasıyla birlikte oldukça ses getiren Silahlar Fora filmi gişeden de iyi bir hasılat elde etti. Filmi evlerinde izlemek isteyen kişiler filmin konusunu, oyuncularını araştırmaya başladı. Oldukça ses getiren yapım 2020 yılına damga vurdu. İşte Silahlar Fora filmi hakkında tüm merak edilenler…

Silahlar Fora yayınlanma tarihi nedir?

2020 yılının Eylül ayında vizyona giren Silahlar Fora filminin yönetmen koltuğunda Jason Lei Howden oturmaktadır. 11 Eylül 2020 de yayın Silahlar Fora filmi aksiyon ve komedi türünde karşımıza çıkıyor.

Silahlar Fora Konusu

Silahlar Fora oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Aksiyon ve komedi türünde yer alan Silahlar Fora filminin oyuncuları ise oldukça dikkat çekiyor. Filmin başrolünde Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Rhys Darby gibi isimler yer alıyor.

Silahlar Fora film konusu nedir?

2020 yılının konuşulan filmleri arasında yer alan Silahlar Fora, toplam 1 saat 35 dakika sürmektedir. Filmin ana kahramanı olan Miles, tüm zamanını bilgisayar başında geçiren bir karakterdir. Bir gün bilgisayarda dolaşırken karşısına çıkan Skizm adında bir platforma denk gelir. İnsanların birbirleriyle dövüşmesine aracılık eden bir oyun programı olan Skizm’i keşfetmeye çalışan Miles, hiç olmadık işleri bulaşır. Platformda yer alan kişilere istemeden sinirlendiren Miles, büyük bir tehlikenin ortasında kalır. Miles’ın aşık oldu kızı kaçıran çete üyeleri, bir süre sonra Miles’ı da kaçırır. Miles artık yaşamak için öldürmesi gerektiğinin farkına varır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal