Sıfır Bir Dizisinden Sürpriz Bir İsim Çukur Kadrosunda!

Sıfır Bir–Bir Zamanlar Adana'da dizisinde sürpriz bir Çukur dizisi kadrosuna dahil oldu. Sıfır Bir–Bir Zamanlar Adana'da Cio karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan, Çukur'un yayınlanacak olan yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

04.05.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-15:09)

Show TV ekranlarını kasıp kavuran Çukur dizisinde yeni bir gelişme yaşandı. Sezon finaline günler kalan Çukur dizisi kadrosuna genç ve başarılı yeni bir ismi dahil etti.

Sıfır Bir–Bir Zamanlar Adana'da hayat verdiği Cio karakteri ile izleyenlerin gönlüne taht kuran Cihangir Ceyhan, reyting rekorları kıran Çukur dizisi kadrosuna dahil oldu.

Sıfır Bir–Bir Zamanlar Adana'da yıldızı parlayan Cihangir Ceyhan, Çukur dizisindeki ilk sahnesine çekti. Başarılı oyuncunun hayat vereceği Azer Kurtuluş, karakterine yayınlanan son bölümde 'Azer Kurtuluş pek yakında' yazısıyla sinyal verilmişti.

AZER KURTULUŞ OLARAK GELİYOR

Cihangir Ceyhan, Çukur dizisine Azer Kurtuluş olarak geliyor. Azer karakterinin Koçovalı erkekleri ile yaşayacakları ve gelişecek yeni olaylar izleyici tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı.

SENA VE AKŞIN KARAKTERİ DİZİDEN AYRILDI

Dilan Çiçek Deniz'in hayat verdiği Sena ve İlayda Alişan'ın hayat verdiği Akşın karakteri dramatik ölüm sahneleri ile diziden ayrılmıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal