Oğuzhan Uğur, Gonca Vuslateri'yi İfşa Etti

Ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, havaalanında kadın yolcu tarafından hakarete maruz kalan kadın çalışana destek veren Gonca Vuslateri'ye olay göndermelerde bulundu. Oğuzhan Uğur, Gonca Vuslateri'nin set çalışanlarına kötü davrandığını söyledi.

03.05.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-09:40)

Geçtiğimiz gün kadın personelin bir kadın yolcu Funda Esenç tarafından hakarete maruz kalması sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Gonca Vuslateri'de olaya tepki gösteren ünlü isimler arasında yerini aldı.

Gonca Vuslateri'nin Funda Esenç'i eleştirdiği paylaşımın altına bir sosyal medya kullanıcısı kendisinin de set çalışanlarına karşı sert tutumlar içerisinde olduğunu yazdı.

'TOPLUM İÇERİSİNDE KÜÇÜK DÜŞÜRME GİRİŞİMİ'

Vuslateri, paylaşımında 'Havaalanında yaşanan olaydan dolayı görevli arkadaştan ben bile gidip özür dilemek istedim... Bir insanı (kadını) kalçasıyla davranışıyla toplum içerisinde küçük düşürme girişimi saldırıdır ve özlük haklarımıza yapılmış linçtir. Suçtur bu. Terbiyesizlik az kalır' demişti.

'SOSYAL MEDYADAKİ İKİYÜZLÜLÜK ÜZÜCÜ'

Oyuncunun takipçisi de 'Karşılamada çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysaki... 1 ay kadar belki oluyor... Sosyal medyadaki bu ikiyüzlülük gerçekten çok üzücü. Aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de' diyerek eleştiri yağmuruna tuttu.

OĞUZHAN UĞUR'DAN TEPKİ

Oğuzhan Uğur, Gonca Vuslateri ile birlikte rol aldığı film setinde yaşadıkları bir olayı anlattı. Uğur, 'Aynı sette çalıştık. Bir tabure gelmedi diye 2 tane reji kızı, 1 makyöz kızı ağlattı biliyor musun? Ama nasıl ağlattı... Nasıl küfrediyor biliyor musun kızlara. Havaalanındaki o olaya duyar kasan oyuncu bozması var ya…' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal