Oğuzhan Uğur Kendisini Eleştirenlere Tepki Gösterdi! Oğuzhan Uğur Kimdir?

YouTube'de çektiği videolar ile kendisinden bahsettiren aynı zamanda şarkıcı olan Oğuzhan Uğur, hakkında yapılan olumsuz eleştirilere sert cevaplar verdi. Peki, Oğuzhan Uğur kimdir?

11.09.2018-11:32 - (Son Güncelleme: 11.09.2018-10:57) Oğuzhan Uğur Kendisini Eleştirenlere Tepki Gösterdi! Oğuzhan Uğur Kimdir?

Ünlü youtuber aynı zamanda YouTube'de BabalaTV adlı kanalın sahibi şarkıcı Oğuzhan Uğur, bir youtuberın kanalına konuk oldu.

Oğuzhan Uğur, ekşisözlük'te kendisini ağır bir dille eleştirenlere, 'Hepsini satın alır ahırda çalıştırırım' dedi ve sert tepki gösterdi.

Ünlü youtuberın bu açıklaması sosyal medyada büyük tepki gördü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Oğuzhan Uğur'a, 'Parayla her şeyi satın alacağını sanan adam' yakıştırmasını yaptılar.

Peki, sosyal medyada büyük tepki gören Oğuzhan Uğur kimdir?



OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Oğuzhan Uğur, 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hem müzik hem de oyunculuk ile ilgilenen Uğur, Youtube'de yaptığı absürd skeçler ile büyük bir kitleye ulaştı.

2011 yılında beyazperde de gösterime giren Ağır Abi adlı filmin hem senaritsliğini hem de yönetmenliğini yaptı. 2015 yılında Pişt, 2016 yılında Bizans Oyunları filmlerinde rol aldı.

2012 yılında Çok Şükür albümü ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan oğuzhan Uğur daha sonra çıkardığı single çalışmaları olan Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? ve Kıskanç parçaları ile dinlenmeye başlandı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünden mezun olan Uğur, oklul döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmalarında bulunmuş ve Osman Sınav ile çalışmaya başladı.

Ünlü popçu Murat Dalkılıç'ın Leyla şarkısının yönetmenliğini yapmasının ardından ikili çok beğenilen Mağlubiyet adlı parçaya düet yapmıştır.

Oğuzhan Uğur şimdilerde Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video yayınlarına devam ediyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal