19.11.2019-13:58 (Son Güncelleme:27.04.2024-04:45)


1

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ve prodüktör Ender Balcı, 2016 yılında evliliklerini noktalama kararı almış ve yollarını ayırmıştı.



2

Ünlü prodüktör Ender Balcı, şarkıcı Sibel Tüzün'ü rahatsız edici mesajlar attığı gerekçesi ile mahkeme tarafından 1 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı.



3

Hapis cezasına rağmen Ender Balcı eski eşi Sibel Tüzün ile ilgili yaptığı bir paylaşım kavganın yeniden ateşlenmesine neden oldu.



4

Ender Balı, eski eşini hedef göstererek 'Sürekli kocalarını başka adamlarla aldatıyor' paylaşımını yapması ortalığı bir anda karıştırdı.



5

Sibel Tüzün, 3 yıl önce yollarını ayırdığı eşi Ender Balcı hakkında yeniden şikayette bulundu ve Balcı, hakim karşısına çıktı.



6

Ender Balcı, mahkemeye çıkması için yanında iki tanık getirdi. Ender Balcı'ya arkadaşları Erhan Akman ve Umut İsan tanıklık etti.



7

Erhan Akman, şarkıcı Sibel Tüzün'ün ilk eşiyle evliyken daha sonra evlendiği ikinci eşi ile birlikte olduğunu ifade etti.



8

Anlatmaya devam eden Erhan Akman yine Sibel Tüzün'ün ikinci eşiyle evli olduğu süreçte Ender Balcı ile ilişki yaşadığını mahkemeye anlattı.



9

Diğer tanık Umut İsan da Sibel Tüzün hakkında sert iddialarda bulundu. İsan, Sibel Tüzün'ün evliyken müzik sektöründen kişilerle beraberlik yaşadığını iddia etti.



10

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün mahkemede kendisi hakkında iddialarda bulunan Erhan Akman ve Umut İsan'ın söylediklerinin ardından sessizliğini koruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr