Seyyanen zam açıklaması için SAYILI GÜNLER KALDI! Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta sonu açıklayabilir

Yerel seçimlere bir hafta kala Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seyyanen zam konusuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı gündemde yerini aldı. İddialara göre bu hafta sonu emekliye seyyanen zam ile ilgili açıklama gelebilir…

21.03.2024-17:02 - (Son Güncelleme: 21.03.2024-17:02) Seyyanen zam açıklaması için SAYILI GÜNLER KALDI! Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta sonu açıklayabilir

Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli vatandaşlara müjdeyi verip vermeyeceği konuşuluyor. Özellikle son günlerde emeklilerin gündeminden düşmeyen seyyanen zam talepleri için bu hafta sonu açıklama yapılacağı konuşulan iddialar arasında.

AK Parti genel sekreteri konuya açıklık getirdi 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gelen ekonomi mesajları ve peşine AK Partili isimlerin yapmış olduğu açıklama, Ankara kulisine hareket katmış durumda. Kuliste 5.000 TL seyyanen zam talebinin bu hafta sonu açıklanıp açıklanamayacağını konusu gündemde. AK Parti Genel sekreteri olan Fatih Şahin, katılmış olduğu televizyon programında: “Vatandaşlarımızın derdi gündemi neyse biz de bu gündemi, derdi çözmek için masaya koyup değerlendirmelerimize devam ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığı zaman Cumhurbaşkanımız emeklilerin beklediği açıklamayı yapacaktır.” sözlerini dile getirdi.

Seyyanen zam açıklaması için SAYILI GÜNLER KALDI! Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta sonu açıklayabilir

Gözler 23 Mart Ankara mitingine çevrildi

Ankara kulisinde yaşanan hareketlilikten sonra emeklilere seyyanen zam müjdesi için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da gerçekleştirecek olduğu büyük 23 Mart 2024 mitingine çevrildi. 

Fatih Portakal dün akşam sunmuş olduğu haber bülteninde: “Emeklilere şu bilgiyi vermeden geçmeyeyim. Bir sürpriz söz konusu olabilir. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin beklediği seyyanen zammı açıklayabilir. İddialar şu anda bu yönde.” şeklinde konuştu. 

Emekliye seyyanen zam ne zaman açıklanacak?

Emekli vatandaşlar uzun bir süredir açıklanacak olan seyyanen zam müjdesini bekliyorlardı. Yerel seçimlere son bir hafta kalmışken seyyanen zam için nefesler tutuldu. Yerel seçim öncesi zam müjdesini verilmesi beklenirken, gözler 23 Mart 2024 Ankara mitingine çevrildi. Fatih Portakal'ın da dün haber bülteninde kulisten sızdırmış olduğu bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 23 Mart 2024 büyük Ankara mitinginde seyyanen zam müjdesini vermesi bekleniyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal