Seyhan Soylu Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Borçlarını İfşaladı: Ece’nin Mallarına Haciz Konabilir!

Silahlı saldırı sonucu vefat eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından, her gün ünlü avukat hakkında bir iddia daha gündeme geliyor. İşte o detaylar...

23.02.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-17:43) Seyhan Soylu Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Borçlarını İfşaladı: Ece’nin Mallarına Haciz Konabilir!

Geçtiğimiz aylarda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından, peş peşe iddialar gelmeye devam ediyor. Eşini kaybeden ünlü sunucu Ece Erken zor durumlar yaşarken, Seyhan Soylu'nun sunucusu olduğu Al Sana Haber isimli magazin programı da öldürülen Mahmutyazıcıoğlu hakkında bomba yaratan açıklamalarını sürdürmeye devam ediyor. Hakkında bir ay boyunca susma kararı aldırılan Soylu yine bu kararı ezerek bomba yaratan açıklamalarda bulundu. Miras konusunda değinen Soylu; ''Belki de vereceğim bu haberi Ece Erken dahil benden öğrenecek olabilir. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kalan mirası toplam olarak 15-20 milyon dolar. Bu servet dışında da hukuki olarak takip ettiği işlerden yaklaşık olarak 25-30 milyon dolar bir gelir bekliyordu. Ama yapmış olduğu başka işlerden de piyasaya 3-5 milyon dolar borcu vardı. Bu parayı nereye yatırdı kimlerle yedi? Orayı bilmiyorum'' diyerek ünlü avukatın borçlarını anlattı. 

SOYLU: EŞİNİ SEVİYORSAN REDDİ MİRAS YAP

Ece Erken ve vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında çarpıcı açıklamalarına devam eden Seyhan Soylu; ''Diyelim ki 15 milyon dolar para kaldı. İlk kez açıklıyorum. Benan Hanım eşinden ayrıldıktan sonra açmış olduğu 2 dava vardı. Biri boşanma davası diğeri de mal rejimi davası. Bu dava devam etmekte" diyen Sisi açıklamasının devamında ise, "Bu da demektir ki 15 milyon doların yarısı hukuki olarak Benan Hanım'a gidecektir. Benan Hanım mirasa tedbir koydurdu çünkü hâlâ sonuçlanmamış bir dava var. Geriye kalan 7,5 milyon dolardan piyasaya rücu eden 5 milyon dolarlık borç düşülünce kalan 2,5 milyon doların üçte biri Ece'nin. Üçte ikisi ise çocukların. Yani Ece'ye üçün biri kaldı'' dedi. Sonrasında yaptığı açıklamayı düzelten sunucu; ''Aslında dörtte birdir o oran. Eşe dörtte biri kalıyor. Kalanı da çocuklarına. Bu da yaklaşık 600 bin dolar. Ece Erken eşini seviyorsan reddi miras yap demiştim. Herhalde Allah sesimi duydu. Eğer Ece miras reddi yapmazsa Ece'nin de mallarına haciz konabilir. Şu an Ece kocasının borçlarını benden öğreniyor şu anda'' diyerek açıklamalarını noktaladı. 

ece erken

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal