Ev Sıcak Diyerek Soyunan Aygün Aydın'ın İç Çamaşırlı Pozlarına Takipçileri Yorum Yağdırdı!

Ünlü fenomen Aygün Aydın dur durak bilmiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı iç çamaşırlı paylaşımı olay oldu. İşte habere ilişkin detaylar...

23.02.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-16:59) Ev Sıcak Diyerek Soyunan Aygün Aydın'ın İç Çamaşırlı Pozlarına Takipçileri Yorum Yağdırdı!

İşte Benim Stilim isimli yarışmayla adını duyuran ünlü fenomen Aygün Aydın, son zamanlarda yine gündemden düşmüyor. Ünlü iş insanı Hakan Sabancı'yla yaşadığı aşk ve sonrasında yaptığı ifşalarıyla ününe ün katan Aydın, çarpıcı sosyal medya paylaşımlarını sürdürmeye devam ediyor. Yaptığı açıklamalar ve paylaştığı pozlarla her seferinde magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen ünlü fenomen, şimdi de yatak odasında verdiği cesur pozlarla olay oldu. Yatağının üzerine çıkıp pantolonunu aşağı indiren Aygün, giydiği iç çamaşırını sosyal medya hesabındaki takipçilerine sundu. Paylaşımlarının ardı arkası kesilmeyen Aydın'ın bu fotoğrafına ise yorum üstüne yorum yağdı. Ünlü fenomenin bir takipçisi; ''Neden soyundun?'' diye bir soru yöneltince Aydın da; ''Ev sıcak'' diyerek çarpıcı bir açıklamada bulundu. 

AYDIN: BEN DEĞİL O KAYBETTİ

Hakan Sabancı'yla yaşadığı aşk sonrası kendini her zaman gündeme getirecek bir paylaşımda bulunan Aygün Aydın, önceki gün de Arzu Sabancı hakkında yaptığı yorumla gündeme gelmişti. Bir takipçisinin fotoğrafının altına yaptığı; ''Asla Arzu Sabancı'nın gelini olamayacaksın'' sorusu üzerine sinirlenen Aygün Aydın bu yoruma karşılıksız kalamayarak; ''Hayır canım düzelteyim. O benim kayınvalidem olamaz artık. Tak başına otursun yalısında, sıkılmaya devam etsin. Ben olsam orada neşe, eğlence olurdu. Ben değil o kaybetti. Benden başkası da onun oğlunu dizginleyemez. Bir ömür kahrını çekmez'' diyerek olay yaratan bir yorumda  bulundu. Sosyal medyaya damgasını vuran bu sözlerden sonra Aygün Aydın hemen hemen her hafta yaptığı açıklamalarla olay olmaya devam ediyor. 

aygün aydın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal