Sevilla Marcao için Galatasaray’a ne kadar bonservis ödeyecek? Marcao neden Sevilla’ya gitti? Marcao Sevilla’ya transfer olma amacını açıkladı

Galatasaray’dan Sevilla’ya transfer olan savunma oyuncusu Marcao Sevilla’ya transfer olma amacını açıkladı. Peki Sevilla Marcao için Galatasaray’a ne kadar bonservis ödeyecek? Marcao neden Sevilla’ya gitti? İşte konunun detayları...

13.07.2022-18:49 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-18:49) Sevilla Marcao için Galatasaray’a ne kadar bonservis ödeyecek? Marcao neden Sevilla’ya gitti? Marcao Sevilla’ya transfer olma amacını açıkladı

İspanya Ligi takımlarından Sevilla Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao’yu 5 yıllığına renklerine kattı. 3 yıl önce Galatasaray’a gelen Marcao, sarı kırmızılı takımda tarihinin en yüksek bonservis bedelle satılan oyuncusu unvanıyla ayrıldı. Galatasaray’dan Sevilla’ya transfer olan savunma oyuncusu Marcao Sevilla’ya transfer olma amacını açıkladı. Futbol severler ise ‘’Sevilla Marcao için Galatasaray’a ne kadar bonservis ödeyecek? Marcao neden Sevilla’ya gitti?’’ gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Sevilla Marcao için Galatasaray’a ne kadar bonservis ödeyecek?

Galatasaray, Sevilla’ya transfer olan Marcao için İspanyol ekibinin ödeyeceği bonservis miktarını açıkladı. İşte açıklamanın detayları:

Profesyonel Futbolcumuz Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi konusunda Sevilla Football Club, S.A.D. ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Sevilla Football Club, S.A.D., Şirketimize bonuslar ile birlikte 15.000.000 Eur tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Oyuncunun ileride bir başka kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek transfer bedeli karının %10'u ayrıca Sevilla Football Club, S.A.D. tarafından Şirketimize ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Marcao Sevilla

Marcao neden Sevilla’ya gitti?

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’da kariyerine devam edecek olan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, Endülüs ekibini neden tercih ettiğini açıkladı. Marcao açıklamasında ‘’Başarılı olmak için iyi savunma yapmamız gerekiyor, bu yüzden önce bunu düşünüp sonra hücum etmeliyiz. Talepkar olmayı gerçekten seviyorum. Benim için futboldaki en önemli şeylerden biri bu, bu yüzden Sevilla'yı seçtim ve burada olmak istedim. Sevilla'da iz bırakmak istiyorum ve bunun için şampiyonluk yaşamak istiyorum. Kulüple kupalar kaldırmalıyım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ni oynayacağız, o kulvarda da başarılı olmak istiyorum." sözlerine yer verdi.

Sevilla taraftarına da mesaj gönderen Marcao, ‘’Taraftarlara çok mutlu olduğumu ve beni desteklemelerini söylemek istiyorum. Sevilla için her gün savaşacağım ve oynamak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal