Sevgiliye Gönderilecek İyi Geceler Mesajları

Yakın veya uzak mesafeleri yok edecek iyi geceler mesajları mı arıyorsunuz? Uzun bir günün sonunda sevgilinize göndereceğiniz iyi geceler mesajı ile akılda kalabilirsiniz. Peki sevgiliye gönderilebilecek iyi geceler mesajları hangileridir?

27.01.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-11:44) Sevgiliye Gönderilecek İyi Geceler Mesajları

Uzun yada kısa olması fark etmez. Güzel bir iyi geceler mesajı tüm bir günün karmaşasını yok edebilir. Sevgilinizin sizi düşündüğünü yolladığı iyi geceler mesajı ile anlayabilirsiniz. İşte sevgiliye yollanacak iyi geceler mesajları...

SEVGİLİYE GÖNDERİLECEK UZUN İYİ GECELER MESAJLARI 

- Benim yüreğimdesin, hiç bitmeyecek tükenmeyecek bir şeydir bu. Canın bedenimden göçene kadar, rüyalarımda yalnızca senin gerçekliğin olacak. Her rüyada daha çok tutunacağım sana. İyi uykular bir tanem.

- Sana olan aşkıma şahit olan şu zifiri karanlıktır, bu karanlığın içindeki gece de bizimle birlikte uyuyacaktır. Saatler geçecek ve güneş egemen olacak tekrar dünyaya. O zamana kadar buluşacağız rüyalarda. İyi geceler sevgilim.

- İyi geceler denmediği için kötü geçen geceler olmasın diye; iyi gecelerin hepsi senin olsun aşkım! Gözlerini usulca kapat ve düşüncende sadece yeni bir güne merhaba diyebilmek olsun. Tatlı uykular.

- Yaşamayı seviyorsam içinde sen olduğun içindir. Geceleri uyuyabiliyorsam sabaha senin hayalinle uyanacağım içindir. Gözlerimizi yavaşça kapatalım ve sabaha ulaşabilmek için uykuya dalalım. İyi geceler…

- Her gece senin var olduğunu bilerek mutlulukla başımı yastığıma koyuyorum. Uykumun içine doğacağın anı bekliyorum bir de, adına rüya diyelim diye… En güzel rüyalar seninle olsun, uykun huzurlu ve rahat olsun bir tanem.

- Karanlık gelince geceyle beraber, gözlerin kapanabilir uykusuzluğa. Seni karanlıklardan alıp yıldızlara emanet veriyorum, gözlerimin yakınında değilsin belki ama kalbimin orta yerindesin bunu hep hatırla. İyi geceler canım.

- Dilerseniz günaydın mesajları, sevgiliye günaydın mesajları, iyi geceler mesajları ve sevgiliye iyi geceler mesajları yazılarımıza göz atabilirsiniz. Daha uzun mesajlar için sevgiliye uzun mesajlar yazımıza bakabilirsiniz.

- Gece oldu bak, gökyüzünde dolunay belirdi. Yıldızlar yerli yerinde bekliyorlar doğacak sabahı. Sen dal uykuna, kapat gözlerini. Dolunay ve yıldızlar senin için bekleyecekler bütün geceyi. Tatlı uykular en güzel gecem ve gündüzüm.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal