Sevgilisini Darp Ettikten Sonra İş Bulamayan Ozan Güven Kadın Rolüyle Tiyatro Sahnesinde Rol Alacak!

Geçtiğimiz yıl sevgilisini darp ettiği ortaya çıkan başarılı oyuncu Ozan Güven, uzun bir aranın ardından yeniden sahneye çıkacak. İşte Güven’in oynayacağı role dair detaylar…

26.01.2022-16:55 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-16:59)

Ekranların sevilen oyuncusu Ozan Güven, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettirirken, projelerin de aranan yüzü olmuştu. Oynadığı birçok karakterin başarıyla üstesinden gelen ve dizi, filmlerin aranan yüzü olan Ozan Güven’in sevgilisini darp etmesi tüm dengeleri değiştirdi. Oyunculuk kariyerini alaşağı eden bu olay sonrası Güven, ortadan kaybolarak içinde bulunduğu birçok projeden de çıkarıldı. Uzun bir süre ekranlardan uzak kalmak durumunda olan oyuncu Ozan Güven, verdiği arayı kapatmaya karar verdi. El Bar isimli filmden uyarlanan ‘’Taxim’’ tiyatrosunda yer alacak olan Güven’in tiyartoda canlandıracağı karakter ise şimdiden olay oldu. 

YENİ KARAKTERİ ÇOK KONUŞULDU

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettikten sonra içinde bulunduğu birçok başarılı projeden çıkartılan başarılı oyuncu Ozan Güven, yeniden izleyicisiyle buluşmak için hazırlanıyor. Uzun süredir ekranlarda yer almayan ve hiçbir şekilde röportaj vermeyen ünlü oyuncu Ozan Güven, Taxim tiyatrosuyla yeniden sahneye çıkacak. 2 Şubat Çarşamba günü seyircisiyle buluşmak için gün sayan oyuncunun canlandıracağı karaktere dair bilgiler ise şimdiden olay oldu. Birbirinden yetenekli isimlerin bulunduğu Taxim tiyatrosunun kadrosunda; ‘’Şevket Çoruh, Ozan Güven,Ömür Arpacı, Seçkin Özdemir, Nergis Çorakçı, Mert Asutay, Rüya Demirbulut, Ahmet Balta, Kemal Yazıcı ve Cem Evsen’’ gibi isimler yer alıyor. Ünlü oyuncu Ozan Güvende tiyatro da bir kadın rolünü canlandıracak. 

ozan güven

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal