Serkan Afacan: 'Oyuncularımın Sonuna Kadar Arkasındayım'

Zonguldak Kömürspor Teknik Adamı Serkan Afacan, coronavirüs ve ekibinin gidişatı konusunda konuştu. Afacan, oyuncularına evlerinde kalma çağrısında bulundu.

23.03.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-16:12) Serkan Afacan: 'Oyuncularımın Sonuna Kadar Arkasındayım'
TFF 2. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor'da Teknik Adamı Serkan Afacan coronavirüs sebebiyle memleketlerine geldiklerini aktararak, sağlıklarını korumak adına futbolcularının evde kalmalarını talep etti. Afacan ayrıca futbolcuların performanslarını düşürmemek için uzaktan eğitim verildiğini duyurdu.

Serkan Afacan, Türkiye'nin canla başla coronavirüs ile savaştığını aktararak, "Biliyorsunuz korona virüs nedeniyle herkes memleketine döndü. Oyuncularımızla birlikte bizler de döndük. Liglerin ne zaman başlayacağı belirsiz. Ülkemiz korona virüs salgını ile canla başla uğraşıyor. Biz de Bakanlığımızın evde kal çağrısına uyarak evde kalıyoruz. Futbolcularımıza buradan çağrı yapıyorum sokağa çıkmasınlar. İnşallah ülkemiz bunu da atlatacak. Bizler de üzerimize düşen görevi yapacağız" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIMIN SONUNA KADAR ARKADASINDAYIM"

Futbolcuların performanslarının uzaktan kontrol edildiğini belirten teknik adam, "Oyuncularımızın formlarını korumak için plan program yaptık. Oyuncular bu hareketleri evde yapabilecek şekilde. Hocamız hem yazılı hem de videolu şekilde oyunculara günlük gönderiyor. Bizler de bu sayede oyuncularımızın formlarını koruyoruz. Biraz ayrı kalacağız ama sağlığımız daha önemli. Oyuncularımın sonuna kadar arkalarındayım" dedi.

Afacan, seyircilerle bir araya gelecekleri günü beklediklerini vurgulayarak, "Zonguldak Kömürspor büyük bir camia. Taraftarımız ve camiamızı biraz özleyeceğiz ama şu an için en doğrusu evde kalmak. Sizleri çok özleyeceğiz. Ama önceleğimiz bu korona virüsü bir an önce yenmek. Korona virüsü yendiğimizde yine taraftarımızla bütünleşerek kalan maçlarımızı oynayacağız. Ben inanıyorum ligi en iyi yerde bitireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal