Sergen Yalçın'dan Oyunculara Kart Alarmı

Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş’ta sarı kart alarmı.

03.03.2020-14:00 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-13:58) Sergen Yalçın'dan Oyunculara Kart Alarmı

Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş’ta sarı kart alarmı. Mücadelesinin bir hafta sonraki Galatasaray mücadelesinden önce olması, takımda 6 oyuncunun sarı kart ceza sınırında olması ve başkent takımın düşme hattından kurtulma çabası, siyah beyazlılar için karşılaşmanın önemini iki kat artırıyor.

Siyah beyazlılarda Burak Yılmaz, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Umut Nayir, Kevin N'Koudou ve Tyler Boyd, Ankaragücü karşılaşmasına 3 sarı kart ile ceza sınırında oynayacak. Adı geçen 6 futbolcudan Burak, Atiba, Caner ve N'Koudou'nun karşılaşmada oynamasına kesin gözüyle bakılırken, geçen hafta ilk on birde Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde beğeni kazanan Tyler Boyd'un da sahada olması ihtimal dahilinde.

Teknik direktör Sergen Yalçın ise Ankaragücü maçından 3 puanı futbolcu kaybı olmadan kazanarak, Galatasaray derbisinde sahaya moralli çıkmak istiyor. Bunun için de futbolcularını sürekli uyaracak olan başarılı teknik adam, oyunculardan özellikle hakem ile diyaloğa girmemelerini isteyecek. Rakip futbolcularla da sert tartışmalara girilmesini istemeyen Yalçın'ın gerekirse özel toplantılar gerçekleştirerek oyunculara uyarılarda bulunması da kaçınılmaz duruyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal