Sergen Deveci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sergen Deveci öldü mü, sağlık durumu nasıl?

Sosyal medya fenomenlerinden Sergen Deveci, Amasya’da trafik kazası geçirdi. Mizah videolarıyla adından söz ettiren oyuncunun dışında Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy’un da araçta bulunduğu ifade ediliyor. Peki Sergen Deveci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sergen Deveci öldü mü, sağlık durumu nasıl? Soruların yanıtı haberimizde...

21.11.2022-12:29 - (Son Güncelleme: 21.11.2022-12:44) Sergen Deveci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sergen Deveci öldü mü, sağlık durumu nasıl?

Yayınladığı videolarla sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunan Sergen Deveci Amasya’da trafik kazası geçirdi. Bir tiyatro ekibiyle beraber Çorum’a giden Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve diğer ekibin olduğu otobüs dönüş yolunda TIR'a çarptı. Yaşanan olay sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. Sergen Deveci’nin sağlık durumu ise merak konusu oldu. Peki  Sergen Deveci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sergen Deveci trafik kazası mı geçirdi, sağlık durumu nasıl?

Sergen Deveci öldü mü, sağlık durumu nasıl?

Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sergen Deveci Öldü Mü

Sergen Deveci kimdir?

Sergen Deveci, 2 Ekim 1991 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda eğitim aldı. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya mecralarında yayınladığı skeçlerle adını geniş bir kitleye duyurdu.

Sergen Deveci Öldü Mü-1

A-Normal isimli tiyatro oyununda da sahne alan fenomen, kameralar karşısına ilk kez Blu Tv isimli dijital platformda yayınlanmakta olan 'Bonkis' adlı dizi ile geçti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal