Masterchef’te elenen isim belli oldu: Yarışmaya duygusal sözlerle veda etti

TV8’de yayınlanan MasterChef’te bir isim daha yarışmaya veda etti. Eleme potasında yer alan Fatma Nur, Tolga, Yağız, Barış ve Büşra içinden yarışmaya veda eden isim Barış oldu. Barış yarışmaya duygusal sözlerle veda etti.

21.11.2022-11:14 - (Son Güncelleme: 21.11.2022-17:42)

Ekranların reyting rekormeni programı MasterChef Türkiye’de izleyenler eleme heyecanına tanık oldu. TV8’de yayınlanan yeni bölümde eleme potasında bulunan Fatma Nur, Tolga, Yağız, Barış ve Büşra, şeflerin kendilerinden istediği tarifi en iyi şekilde yerine getirerek yola devam etmeye çalıştı. Heyecanlı geçen bölümün sonunda yarışmaya veda eden isim Barış oldu.

Elenen isim belli oldu

19 Kasım 2022 Pazar günü yayınlanan yeni bölümdeki eleme potasında adaylar, hafta boyunca yapılan oyunlar ve takım oylamaları ile Fatma Nur, Tolga, Yağız, Barış ve Büşra olarak belirlendi. MasterChef Türkiye yarışmasında 13 Kasım Pazar günü yayınlanan bölümde, hayallerine veda ederek elenen Barış oldu.

MasterChef Kim Elendi

19 Kasım'da yayınlanan MasterChef bölümünde 50 bin TL'lik ödülü kazanan isim Kıvanç oldu. Görkem ise yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

Yarışmaya duygusal sözlerle veda etti

Yarışmaya veda eden isim olan Barış’ın son sözleri izleyenleri duygulandırdı. Barış yaptığı veda konuşmasında  "En çok üzüldüğüm şey babam bizi tek başına büyüttü. Üç kardeş ve ben dört kişiydik. Kardeşlerime verdiğim sözü tutamadım. Ona çok üzülüyorum sadece. Hep haylaz bir çocuk oldum. Ama buraya gelerek, konuşamıyorum. Babamı gururlandırdığımı düşünüyorum. Annem çok küçük yaşta vefat etti. Beş yıl sonra gelseydim farklı olurdu." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal