Seren Serengil tedbir kararını çiğnedi: Gülşen hakkında ağzı alınmayacak şeyler söyledi

Ünlü şarkıcı Gülşen’in sahne kostümleri tartışma yaratmaya devam ediyor. Hakkında ağır eleştiriler yapanlar için tedbir kararı aldıran ünlü şarkıcıya, Seren Serengil’den eleştiri geldi. İşte detaylar…

13.05.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-17:13)

Sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, kendisi hakkında yorum yapan Söylemezsem Olmaz programına mahkeme kararı ile tedbir aldırmıştı. Programda tedbir yasağını çiğneyen Seren Serengil, Gülşen hakkında, ‘Bunun şeyi görünmüş’ ifadelerini kullanınca, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. 

‘Bunun şeyi görünmüş’

Söylemezsem Olmaz magazin programında sunuculuk yapan Seren Serengil, ünlü şarkıcı Gülşen’in aldırdığı tedbir yasağını hiçe saydı. Serengil, Gülşen’in son konserinde giydiği kıyafetti eleştirerek, "İç çamaşırı yoktu. İç çamaşırı giyilmez ama bunun şeyi görünmüş aşağısı... Böyle bir şey olamaz çok üzüldüm ben bir kadın olarak" dedi.

Seren Serengil'den Gülşen yorumu

Çirkin buluyorum

Gülşen’in sahne kostümleri hakkında sık sık eleştirilerde bulunan Serengil, devamında "Bacağını mahsus içe kıvırarak gösteriyor. Abi çocuğun var ya... Kendini düşünmüyorsan... Öyle plajlar var ki herkes üstsüz ama mutlaka alt bikinilerini giymek zorundalar… Düşün yani... Çirkin buluyorum" yorumunda bulundu. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal