Serdar Gürler Transferinde Mutlu Son! Bonservisi Alındı

Göztepe'de başarılı bir sezon geçiren fakat çapraz bağ sakatlığını sebebiyle formasından bir süre uzak kalacak Serdar Gürler, Antalyaspor ile her konuda anlaştı.

29.07.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:06) Serdar Gürler Transferinde Mutlu Son! Bonservisi Alındı

Göztepe'de başarılı bir sezonu geride bırakan Serdar Gürler geçirdiği talihsiz çapraz bağ sakatlığını sebebiyle sahalardan bir süre uzak kalacak. Kontratı İspanya kulübü Huesca'da olan Serdar Gürler'in kiralık olarak forma giydiği Göztepe ile kontratı bitmişti. Başarılı futbolcu bir başka Süper Lig takımı Antalyaspor ile anlaştı. Antalyaspor'un Serdar Gürler'i bonservis ile beraber transferin edeceği ve anlaşmanın yapıldığı aktarıldı.

TAMER TUNA İLE BERABER ÇALIŞMIŞTI

Sezonun ikinci yarısında Antalyaspor ile başarılı skorlar alan teknik adam Tamer Tuna ile Serdar Gürler, geçen sezon son 11 karşılaşma ve bu sezonun ilk yarısında Göztepe takımında beraber çalışmıştı.

SERDAR GÜRLER KİMDİR?

Serdar Gürler 14 Eylül 1991'de, Haguenau, Fransa'da dünyaya gelen milli futbolcudur. Sözleşmesi İspanyol kulüp Huesca'da olan Gürler bu sezon kariyerini kiralık olarak gittiği Süper Lig kulübü Göztepe'de sürdürmüştür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal