Şenol Güneş'ten Beşiktaş Teknik Direktörlüğü İddialarına Yanıt Geldi!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından göreve geleceği konuşulan Şenol Güneş'ten sürpriz bir açıklama geldi.

10.12.2021-16:11 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-18:32)

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, tarihinin en kötü serilerinden birine imza atmıştı.

SERGEN YALÇIN İLE YOLLAR RESMEN AYRILDI

Beşiktaş'ta haftalardır kara bulutlar dağılmazken Teknik Direktör Sergen Yalçın geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Nur Çebi'ye istifasını iletmiş ve Beşiktaş karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak Sergen Yalçın ile yollarını ayırdığını resmen açıklamıştı.

GÖZLER ŞENOL GÜNEŞ'E ÇEVRİLMİŞTİ

Sergen Yalçın'ın görevden ayrılması ile birlikte Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi için bir çok isim konuşulmaya başlanırken kuşkusuz en çok ismi geçen adaylardan biri ise Şenol Güneş olmuştu.

ADAYLAR ARASINDA YER ALMADIĞINI BELİRTMİŞTİK..

Şenol Güneş'in Beşitkaş ile anlaşma sağlamayacağını özel haberimizde geçtiğimiz günlerde belirtmiştik ki, tecrübeli hoca bugün yaptığı açıklamalarla haberimizi doğrulamış oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TEKNİK DİREKTÖRLÜK AÇIKLAMASI

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine geleceğine dair çıkan iddialar hakkında ;

' Başkanla (Ahmet Nur Çebi) dostluğumuz baki. Ama sezon ortasında Beşiktaş ya da bir başka kulüpte çalışmak istemiyorum. Yeni sezon bitene kadar dinleneceğim. Beşiktaş'a da Sergen'e de hayırlı olsun... ' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal