Fenerbahçe'nin Eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç ve Vitor Pereira Hakkında Çarpıcı Açıklamalar!

Fenerbahçe'de uzun yıllar görev yapmasının ardından başkanlık koltuğunu Ali Koç'a devreden eski başkan Aziz Yıldırım'dan, Ali Koç ve Vitor Pereira hakkında olay sözler geldi.

10.12.2021-15:15 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-15:30)

Fenerbahçe'de uzun yıllar görev yapmış ve Fenerbahçe tarihinde önemli bir iz bırakmış eski başkan Aziz Yıldırım'dan takımın şimdiki başkanı Ali Koç ve takımın teknik direktörü Vitor Pereira hakkında çok konuşulacak sözler geldi. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine Ali Koç ve Vitor Pereira hakkında flaş açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

AZİZ YILDIRIM'DAN SES GETİREN SÖZLER

Fenerbahçe'nin istikrarsız performansı taraftarların büyük tepkisini çekerken, takımın başkanı Ali Koç'un teknik direktör Vitor Pereira'yla devam etme kararı yoğun eleştiri alıyor. Son olarak Frankfurt ile oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında ortaya konan başarısız performans tepkileri yükseltti. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın da konuyla ilgili yakın çevresine ateş püskürdüğü öğrenildi.
Fenerbahçe'nın eski başkanı Aziz Yıldırım'ın, yakın çevresine dert yanarak, 'Bu hocayla başarı geleceği yok. Bir gün memnun eder, iki gün süründürür. Şampiyonluğu kazandıracak kaliteyi gösterebilmiş değil. Biz zaten bunu gördüğümüz için gönderdik. Hala neyin inadı için başa getirip bu kadar süre sabredebiliyorlar?' ifadelerine yer verdiği öğrenildi.


AZİZ YILDIRIM DERBİ HAKKINDA DA KONUŞTU

Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım iki hafta sonra oynanacak olan Beşiktaş derbisiyle de ilgili olarak, 'Rakibimiz iki kupa kazandırmış şampiyon hocası Sergen Yalçın'ı gönderirken, biz bu kadar puan farkı yemişken neyi bekliyoruz da göndermiyoruz? Derbiyi umarım kazanırız ama bir kaza yaşarsak her şey daha devre arası gelmeden biter. Koskoca Fenerbahçe'nin, aylarca hedefsiz kalması kabul edilemez' ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal