Şenol Güneş: 'Yabancılara Ödemeler Lirayla Yapılmalı'

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Şenol Güneş yabancı olunculara türk lirası üzerinden maaş verilmesinden yana olduğunu söyledi.

27.02.2020-09:44 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-09:39) Şenol Güneş: 'Yabancılara Ödemeler Lirayla Yapılmalı'
Yabancı futbolcularının maaşlarının dövizle ödenmesine karşı olduğunu, yabancı oyunculara ödemelerin de lira olarak yapılabileceğini söyleyen Şenol Güneş, "Benim bildiğim kadarıyla Trabzon, Alanya, Sivas ve Başakşehir'in ödemelerinde sıkıntı yok. Bu takımlar (ligde) kafada. Beni inanıyorum ki 2-3 ay ödeme (yapamazlarsa) onlarda da aynı sorun ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, Demir Grup Sivasspor'un küme düştüğünü fakat daha sonra geldiği yerlerin ortada olduğunu vurgulayarak, bu başarının araştırılması gerektiğini dile getirdi.

Yabancı oyuncu sayısının tartışılabileceğini fakat sözleşmesi süren futbolcuların olduğunu, bu sebeple kademeli bir düşüşün olabileceğini vurgulayan Şenol Güneş, "Azaltılmasından yanayım. Yabancıya yüzde yüz karşı değilim, daha iyi taranmasından yanayım. Daha az, daha kaliteli, daha bize katkı verecek oyuncu önemli." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal