Şenol Güneş Norveç Galibiyetini Değerlendirdi

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmasında geçtiğimiz günlerde Hollanda'yı 4-2 mağlup eden Millilerimiz, son olarak Norveç ile karşı karşıya gelirken sahadan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrıldı.

28.03.2021-10:24 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-10:24) Şenol Güneş Norveç Galibiyetini Değerlendirdi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmasında Norveç'e karşı aldığımız 3-0'lık galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

BÜTÜN MİLLETİMİZİN ARKAMIZDA OLDUĞUNU HİSSEDİYORUZ

Güçlü bir takım olan Norveç ile oynadık ve kazandık. Mutluyuz. Kazandık ve her şeyi doğru yaptık. Rakibin gücünü biliyorduk. Özellikle Sörloth ve Haaland’ın etkinliğini biliyorduk. Onların zaaflarından yararlandık. Sabırlı oynadık. Doğru oyundu. İyi sonuç geldi. Bütün Türk milletinin arkamızda olduğunu hissediyoruz. O heyecanı ve sorumluluğu yaşıyoruz. Bizim için güzel bir maç oldu.

BU KADAR EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMAMIZ LAZIM

Letonya farklı bir maç ve bu tür maçların zorlukları vardır. Sabırlı oynamalıyız. Peşinen favori olmayı ya da mağlup olmayı kabul etmemeliyiz. O doğru değil. Letonya’da zor bir maç. İki tane güçlü takımı yendiğimiz yeneceğimizin garantisi değildir. Ama oyunumuz, isteğimiz, kazanma ruhumuzu kullanacağız. Bu akşamdan itibaren Letonya maçına hazırlanacağız. Her şeyi yerinde, zamanında yapmak lazım. Bu kadar emeğin karşılığında kaybetmeye benim de oyuncularımızın da hakkı yok. Bunun karşılığını almamız lazım. Dünya Kupası’nda olmayı ben çok istiyorum. Ben, oyuncular mutlu, Türkiye mutlu. Bu mutluluğu Allah bozmaz yeter ki biz bozmayalım.

DAHA İYİ OYNAMAMIZ LAZIM

Ama her gün yeni bir kadro çıkıyor önümüze. İyi oynuyoruz ama yeterli mi? Daha iyi olmamız lazım. Savunma anlayışında oldukça mesafe aldık. Öndeki oyuncularımızın savunmaya yardımlaşması bize zenginlik kattı. Daha da iyi yapmamız lazım. Çünkü dünya futbolu iyi yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal