Milli Takımımız Hollanda'yı Paramparça Etti!

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmasında A Milli Futbol Takımımız, rakibi Hollanda'yı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 4-2 mağlup etti.

24.03.2021-22:40 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-22:40) Milli Takımımız Hollanda'yı Paramparça Etti!

Maça fırtına gibi başlayan Milli Takımımız, henüz dakikalar 15'i gösterirken tecrübeli golcümüz Burak Yılmaz'ın ceza sahası ön çizgisinden yapmış olduğu düzgün vuruşla skoru 1-0'a getirdi. Golün ardından baskısını bir an bile eksiltmeyen ay yıldızlılarımız ilk yarının son anlarına doğru yaklaşılırken, Okay Yokuşlu'nun ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonda penaltı atışı kazandı. Penaltı atışında dakikalar 35'i gösterirken Burak Yılmaz bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmazken A Milli Futbol Takımımız devre arasında soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarının hemen başlarında ilk yarıdaki harika performansını devam ettiren A Millilerimiz ikinci yarının ilk dakikasında yıldız futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun ceza sahasının hemen dışından yaptığı çok sert vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi. Golün ardından savunmaya çekilen Milli Takımımız, 75'de Klassen ve 76'da De Jong'un arka arkaya kaydettiği gollere engel olamadı. Skorun 3-2'ye gelmesinin ardından yaşadığı şoku kısa bir sürede atlatan Millilerimiz 81. dakikada kazandığımız serbest vuruşta Burak Yılmaz'ın topu ağlara gönderip kendisinin 3 takımımızın ise 4. golü atması ile birlikte skoru 4-2'ye getirerek rahatladı. Karşılaşmada kalan bölümde Hollanda farkı azaltmak adına baskısını arttırırken 90+4'te Ozan Kabak'ın De Ligt'e yaptığı müdahale sonrası penaltı atışı kazandı. Penaltıyı gole çevirme umudu ile topun başına geçen Depay'ın ise karşısında Uğurcan Çakır vardı! Uğurcan penaltıda köşeyi doğru tahmin ederek penaltıyı çıkardı ve karşılaşmanın skorunu 4-2 olarak tayin etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal