Seni Çok Bekledim Dizisinin Ayliz'i Kimdir?

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in yer aldığı Seni Çok Bekledim başlarken karakterler de merak edilmeye başlandı. Peki dizinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Ayliz kimdir?

29.01.2021-16:21 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-16:21) Seni Çok Bekledim Dizisinin Ayliz'i Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile popülerliği artan oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni bir dizi ile ekranlara dönüş yapıyor. Seni Çok Bekledim dizisinin Ayliz'i kimdir? İşte haberin detayları...

SENİ ÇOK BEKLEDİM AYLİZ KİMDİR?

Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz, babasız büyüyerek hayata tutunmaya çalışan bir karakterdir. Tek başında kendi ayakları üzerinde durmayı başaran Ayliz, güzel bir fotoğrafçı kızdır.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da doğdu. Helvacıoğlu, aslen Ankaralıdır. Ünlü oyuncunun babası subay annesi ise bankacıdır. Bir de kız kardeşi olan Helvacıoğlu, akademik eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi‘nde Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Helvacıoğlu, lisans eğitiminden sonra ilk kez ekranlarda Behzat Ç. dizisiyle buluştu. Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Helvacıoğlu, 2021 yılında da Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nur Bahar Hatun karakterini canlandırdıktan sonra tanınmaya başlandı. 

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da da rol alan Helvacıoğlu, 2015 yılında Güneşin Kızları dizisinde Tuğçe karakterini canlandırdı. FOX TV’de yayınlanan No: 309 dizisinde de oynayan Helvacıoğlu, ATV ekranlarındaki Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteriyle büyük beğeni topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal