Seni Çok Bekledim Dizisinin Kadir'i Kimdir?

Ekranların yeni dizisi Seni Çok Bekledim usta oyuncu kadrosu ile yayınlanmadan büyük ilgi gördü. Dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz'in canlandırdığı karakter Kadir, en merak edilen rollerden biri oldu. Peki Seni Çok Bekledim Kadir kimdir?

29.01.2021-13:50 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-13:50) Seni Çok Bekledim Dizisinin Kadir'i Kimdir?

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim dizisinde Kadir karakterine hayat veriyor. Kadir karakteri, hayatı iş üzerine kurulu, tesadüflere inanmayan hayatta ne oluyorsa hepsinin bir sebebinin olduğunu düşünen bir adamdır. Peki Kadir karakterine hayat veren Özcan Deniz kimdir? 

ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’nın Elmadağ ilçesinde doğdu. Deniz, aslen Ağrılıdır. Ailesi ile birlikte Ankara’ya göç eden Özcan Deniz,  çocukluk ve gençlik yıllarını Aydın’da geçirmiştir.

Okul zamanında müziğe oldukça hevesli olan Deniz, okulun etkinliklerinde solistlik yapmaktaydı. Cenk Koray’ın sunuculuğunu yaptığı Geleneksel Ses Festivali‘nde 1. oldu. 1989 yılında Münih’e gitti. Almanya’da parasız kalan Deniz, otelde mahsur kalarak arka cebinde bulunan kartvizit sayesinde bir anda hayatı değişti. 

Alman organizatör sayesinde gazinolarda sahne alan Özcan Deniz, Emrah ve Öztürk Serengil’in turnesi ile beraber Almanya’ya gitti. 1992 yılında 'Yine Ağlattın Beni' adındaki ilk albümünün hemen ardından Hilmi Topaloğlu ile tanışarak Prestij Müzik etiketi ile 'Meleğim' adlı albümünü çıkardı. 

2002 yılında Asmalı Konak adlı dizide Selda Alkor ve Nurgül Yeşilçay ile başrollerde oynadı. 2004’de Haziran Gecesi, 2007’de Kader, 2008’de Aşk’a Yazar, 2009’da Samanyolu, 2012’de Bir Zamanlar Osmanlı ve 2013’de de Karagül adlı dizilerde oynadı. 2017 senesinde Aslı Enver ile başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi bilenen yapımlarıdır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal