Doya Doya Moda 29 Ocak Kim Elendi?

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen Doya Doya Moda haftanın finali seyirci ile buluşuyor. Kızlar ve erkekler arasında kızışan rekabetten en yüksek puanı alan kişi altın kolyenin sahibi olacak. Peki Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda 29 Ocak 2021 puan durumu ile haftanın birincisi kim?

29.01.2021-16:02 - (Son Güncelleme: 30.01.2021-16:02) Doya Doya Moda 29 Ocak Kim Elendi?

Heyecanın dinmediği yarışma Doya Doya Moda'da büyük beden 7 kadın, moda alanında kendilerini en iyi biçimde ifade etmeye çalışıyor. Gün sonunda alınan puana göre yarışmacıların kaderi belirleniyor. Peki Doya Doya Moda'da kim elendi?

DOYA DOYA MOIDA KİM ELENDİ?

Hafta içi her gün ekrana gelen programın yeni sezonunda, hem erkek hem de kadın yarışmacıların yer almasıyla rekabet giderek artıyor. Haftanın finalinde ise yarışmacılardan biri programa veda ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların stilini yarıştırdığı Doya Doya Moda'da hangi isim elendi? Doya Doya Moda 29 Ocak 2021 puan durumu ile haftanın birincisi ve elenen ismi kim oldu?

DOYA DOYA MODA'DA ELENEN KİM OLDU?

Büyük bedenlerin yarıştığı Doya Doya Moda programında bugün elenen ve birinci olan isim belirleniyor. Haftanın son gününde şıklıklarını konuşturan yarışmacılar arasından bir kişi beklenileni veremiyor. Tabii bunun sonucunda Doya Doya Moda'da kim elendi? Sorusuna yanıt aranıyor... Erkeklerde elenen isim Ufuk olurken, kadınlarda da Ayşegül oldu.

DOYA DOYA MODA BİRİNCİSİ VE ELENEN İSİM AÇIKLANDI MI? 29 OCAK 2021

Bu haftaki puanlamaya göre birinci olan isim kadınlarda Ceren, erkeklerde ise Adnan oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal