Hadise, Takıntılı Hayranı Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Ünlü şarkıcı Hadise, kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği Tarık D. için mahkemeye başvurdu. Hadise, Tarık D. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

29.01.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-17:50) Hadise, Takıntılı Hayranı Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Hadise, İstinye’de oturduğu sitenin önüne gelerek kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü takıntılı hayranı Tarık D. yüzünden zor günler yaşıyor.

Ünlü şarkıcının Emniyet’e ve İstanbul Aile Mahkemesi’ne verdiği dilekçeye göre; Turizmci olduğu öğrenilen Tarık D., 19 Ocak Salı günü gece saat 00.05 sularında şarkıcının İstinye’deki siteye gelerek güvenlik görevlilerine kendisini Hadise’nin davet ettiğini söyledi. Tarık D.’nin hareketlerinden şüphelenen güvenlik görevlileri ise Hadise’nin bu adreste ikamet etmediğini belirterek şahsı gönderdi. Tarık D.’nin aynı günün öğle saatlerinde yeniden sitenin önüne gelmesi üzerine ise şarkıcı, Emniyet’e giderek şikâyetçi oldu.

Hürriyet'ye yer alan habere göre; şarkıcı, ifadesinde, ‘Bu olayın daha önce beni rahatsız ettiği için davacı olduğum Ümit S. ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum’ şeklinde konuştu. Hadise’nin şikâyet üzerine ifade veren Tarık D. de ‘Hadise’den imza almak istedim. Ümit S. adlı kişiyi tanımam’ dedi.

İstanbul Aile Mahkemesi ise Tarık D.’nin bir ay süreyle Hadise’ye yaklaşmamasına karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal