Sen Çal Kapımı Dizisi Final Yaptı! Oyuncular Duygusal Anlar Yaşadı

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın çekimleri sona erdi. Çekimleri tamamlanan dizinin setinde oyuncular, duygusal anlar yaşadı. Son bölümünün çekimleri tamamlanan dizi ekran macerasının sonuna geldi.

13.08.2021-16:49 - (Son Güncelleme: 13.08.2021-16:49)

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın çekimleri sona erdi. Çekimleri biten dizinin oyuncuları setin son gününde duygusal anlar yaşadı. Son bölümünün çekimleri tamamlanan dizi ekran macerasının sonuna geldi.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in yer aldığı, yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kerem Bürsin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter ve Elçin Afacan'ın paylaştığı sevilen dizi Sen Çal Kapımı, 52. bölümü ile final olacak.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ SONA ERDİ

Çekimleri tamamlanan dizi oyuncuları ise son set gününde duygusal dakikalar yaşadı. Dizinin başrol oyuncularından Hande Erçel, son set gününe eşlik eden basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Çığlık çığlığa bir veda yapıyoruz. Benim için o kadar güzel bir deneyim oldu ki. Bu kadar güzel insanlarla tanıştım. Ben kendi adıma çok mutluyum' açıklamalarında bulundu.

MAYA HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Sen Çal Kapımı'nın çocuk oyuncusu Maya Başol, son set gününde göz yaşlarına engel olamadı. Kerem Bürsin'in yanından ayrılmayan ve kucağından inmeyen Maya, kendisine yöneltilen ‘En sevdiğin karakter kimdi?’ sorusuna dizideki kendi karakteri Kiraz'ın adını vererek herkesi güldürdü.

'AĞLAMAKTAN SESİM GİTTİ'

Sen Çal Kapımı dizisinin Pırıl'ı Başak Gümülcinelioğlu, gözyaşlarına engel olamadı. Çekimler bittikten sonra çok fazla ağladığını belirten oyuncu, ‘Ağlamaktan sesim gitti. Biz çok güzel dostluklar kurarak çalıştık. Bu yüzden biraz buruğuz. Her son bir başlangıç biz yine hep beraberiz’ açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal