Demet Akalın Yeni Projede! Gelinim Mutfakta Başlıyor

Kanal D’nin, ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta programı, 4’üncü sezonuna merhaba diyor. Demet Akalın'ın sunacağı program 23 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Programın sunuculuğunu Demet Akalın üstleniyor.

13.08.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 13.08.2021-11:39)

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yeni sezon için hazırlıklara başladı. 23 Ağustos Pazartesi günü 4’üncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan programı yeni sezonda Demet Akalın sunacak. 

ÇEYREK ALTIN VE BİLEZİK KAZANDIRIYOR

Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da yarışmacı gelinler, yaptıkları yemeklerle kayınvalidelerinin beğenisini kazanmak için çabalayacak. Her gün bir çeyrek altın ile haftanın en başarılı olan gelinine beş altın bilezik kazandıran yarışma, sezonu bu sene de iddialı gelinler ve kayınvalidelerle açıyor.

Gelinim Mutfakta programı ile yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan Demet Akalın, 'Her zaman olduğu gibi bu sezon da çok iddialı yarışmacılarla keyifli ve mücadele dolu zamanlar geçireceğiz. İzleyicimizle buluşmak için çok heyecanlıyız' dedi.

Hafta içi her gün izleyici ile buluşacak olan Gelinim Mutfakta programı, 23 Ağustos Pazartesi günü 13.00’ten itibaren yeni bölümleri ile Kanal D’de başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal