Demet Akalın'dan Müjdeli Haber: 'Teyzemi Buldum'

Ünlü popçu Demet Akalın, Antalya Manavgat'taki yangında evini kaybeden yaşlı bir kadının, evinin bahçesinde yatak koyarak uyuması üzerine harekete geçti. Akalın, irtibat kurarak evinin eksiklerini tamamlayacağını söyledi.

03.08.2021-12:27 - (Son Güncelleme: 03.08.2021-12:27)

Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınları 7'nci gününde. Şu ana kadar 134 yangın söndürülürken, 10 yangın sürüyor. Manavgat'ta 1 mahalle daha boşaltılırken, Marmaris'teki yangınla birlikte kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

EVİ KÜLE DÖNDÜ 

Yangından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen ve afet bölgesi ilan edilen Manavgat'ta yaşayan yaşlı bir teyzenin evi ve bahçesi küle döndü. Yangından dolayı evi kullanılamaz hale gelen yaşlı kadının bahçeye attığı yatağın üzerinde uyuduğu fotoğraf ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.


'TEYZEMİ BULDUM'

Yangının başından beri sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Demet Akalın, afet bölgelerine ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattı. Firmalardan ve vatandaşlardan eksik malzemeleri toplayan Akalın, yaşlı kadının evinin bahçesinde uyuduğunu görünce sessiz kalamadı. Twitter hesabından yaşlı kadının fotoğrafını paylaşan Akalın, 'Teyzemi buldum; evini döşemesi, yatağı bizden. En yakın zamanda dernek kuracağım çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu acaba? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek' dedi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal