Güzel Oyuncu Burcu Özberk'ten Alkışlanacak Hareket! Yardım Çağrısında Bulundu

FOX TV'nin sevilen yaz dizisi 'Aşk Mantık İntikam' dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla orman yangınında evlerini kaybeden ailelere yardımda bulunacağını açıkladı.

03.08.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 03.08.2021-11:37)

Türkiye'yi etkisi altına alan orman yangınlarını söndürme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Havadan ev karadan yapılan müdahalelerle yangınlar söndürülmeye çalışılırken evini kaybeden afetzedeler için de çalışmalar başladı. Birçok ünlü isim, afet bölgelerine yardım tırları göndermeye başladı. FOX TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk de yangın evini kaybeden bir aileye yardım edeceğini açıkladı.

YARDIMDA BULUNACAĞINI AÇIKLADI 

Bu anlamlı yardım için Haluk Levent'le iletişime geçen Özberk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 'Bugünlerde ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ormanlarımız, evlerimiz, canlarımız yanıyor. Herkes gibi tarifsiz üzüntü içindeyim. Yüreğim ağzımda yangınların bir an önce sönmesini beklerken böyle günlerde dayanışma göstermemizin de önemini anlıyorum. Tabi ki tüm yaraları sarmayacak, giden gelmeyecek ama kardeşlerimizin yanında olmak çok kıymetli. Ben de AHBAP Derneği aracılığıyla yangında evi yanan bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağım ve oynadığım dizinin bir bölüm ücreti ile destek sağlayacağım. Gelin yaralarımızı hep beraber saralım..' açıklamasında bulundu.


'AŞIK OLMAK İSTİYORUM'

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde de verdiği bir röportajda aşık olmak istediğini belirterek 'Aşık olmak istiyorum ama aşık oldum demek benim için çok zor, çok güzel aşklar yaşadım o hissi tekrar yaşamayı isterim. Aşık olduğum zaman yeşil daha yeşil geliyor, denize bakarken birisinin omuzunda denizi izlemek mesela, bunlar insana yaşadığını hissettiriyor.’ dedi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal