MasterChef'te Gözyaşları Hakim Oldu!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de ana kadroya dahil olmak isteyen yarışmacıların kıyasıya mücadelesi sürüyor. Dün akşam yayınlanan bölümde gözyaşları hakim oldu.

13.08.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 13.08.2021-10:05)

İlgiyle takip edilen programlardan MasterChef'te kıyasıya mücadele sürüyor. Dün akşam yayınlanan bölümde duygusal dakikalar yaşandı. Şeflerin istediği tatlının kıvamını istediği gibi tutturamayan Ali, gözyaşlarını tutamadı. Üzüntüden daha fazla ayakta duramayarak yere oturan Ali'yi rakipleri teselli etti.

KIVAMI TUTTURAMADI

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ana kadroya girebilmek için mücadelesini sürdüren yarışmacılar ilk turda şeflerin isteği yönünde sütlaç yaptı. Yarışmacılardan Ali ise yaptığı tatlıyı istediği şekilde iyi soğutamadı ve kıvamını tutturamadı.

ALİ'NİN YAPTIĞI TATLI BEĞENİLMEDİ

Yarışmada şeflerin istediği astarlı sütlaç tatlısı için mücadelesini sürdüren Ali, kıvam tutturma konusunda problem yaşadı. Ali'nin tatlısını tadan şeflerden Somer Sivrioğlu, kıvamın tutmadığını tatlının adeta su gibi olduğunu söyledi.

ALİ, GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Şeflerin sütlaç tadımının ardından ana kadroya giremeyeceğini anlayan Ali ise gözyaşlarına hakim olamadı. Şefler üst tura geçecek adayları konuşurken zor dakikalar yaşayan Ali, tezgahın arkasına oturdu. Ali'yi MasterChef'te birlikte yarıştığı rakipleri teselli etmeye çalıştı. Gecenin sonunda ise ana kadroya girmeyi başaran isim Hasan Biltekin oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal