Deniz Akkaya: 'Çirkin ve Şişmanlarla Görüşmek İstemiyorum'

Deniz Akkaya, sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşım ve yorumlar ile adından sık sık söz ettiriyor. Bu defa ise bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Şişmanlarla ve çirkin insanlarla görüşmek istemediği sözlerini yineledi.

12.08.2021-09:59 - (Son Güncelleme: 12.08.2021-09:59)

Paylaşımları ve yorumları ile sık sık magazin gündemine gelen eski manken Deniz Akkaya, bu defa da tepki çeken yorumlarla gündeme geldi. Daha önce söylediği 'Şişmanlarla ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum' sözlerini yineleyen Akkaya, 'Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır. Bile bile sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem' diyerek yine çok konuşulacak yorumlarda bulundu.

DENİZ AKKAYA YENİDEN GÜNDEME OTURDU

Eski mankenlerden Deniz Akkaya, YouTube’dan ekrana gelen Armağan Çağlayan’ın 'Dur Bi Dinle' programına misafir oldu. Akkaya, iki yıl önce yaptığı 'Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum' açıklamasını yeniden gündeme getirdi.

O dönem bu sözleri ile büyük tepki çeken açıklamasının hala arkasında duran Akkaya, şişmanlığın bir hastalık olduğunu dile getirdi. Akkaya, 'Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum çünkü görüşlerimiz ayrı. Anoreksilerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sorunları elimizin tersiyle itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem' dedi.

'ŞİMDİ O KADAR CESUR DEĞİLİM'

Gençlik dönemlerinde çok çılgınlıklar yaptığını belirten Akkaya, 'Çılgın yaşadım ama artık duruldum. Eskiden çok içiyordum, kaç kere ölümün kıyısından geçtiğimiz işlere imza atmışız. Onları da iyi ki yaşamışım diyorum. Uçuk bir tiptim. Şimdi o kadar cesur değilim. 'Kırkından sonra azanı teneşir paklar' diyoruz ' açıklamasında bulundu.

'HİÇ KASLI BİR SEVGİLİM OLMADI'

Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan’ın kendisi için 'Sevgililerini ülkenin yakışıklıları arasından değil entelektüelleri arasından seçer' açıklamasına şu sözlerle yanıt verdi: 'Hakikaten benim hiç kaslı sevgilim olmadı ya! Geçen yine senin programına geldiğimde ‘bana yakın biri olsun’ demiştim. 40’tan sonra fikir değişti.'

Bir dönem alkol konusunda problemler yaşayan Deniz Akkaya, kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin sayesinde bu durumdan kurtulduğunu ifade etti.

'Alkolü Ayşe’nin doğumundan önce bırakmıştım' açıklamasında bulunan Akkaya, 'Efe’den dolayı. Benden daha fazla içen birini görünce içmekten vazgeçtim. ‘İçince böyle mi olunuyor ya’ dedim. Benim için gerçekten dönüm noktası oldu.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal