Deniz Akkaya: İstediğim Pozu Veririm

Etiler’de kameralara yansıyan ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya, ayaküstü basın mensuplarının sorularını cevapladı. Akkaya, sosyal medya hesabında yayınladığı iddialı pozları hakkında konuştu.

04.02.2021-08:43 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-08:43) Deniz Akkaya: İstediğim Pozu Veririm

Sosyal medya paylaşımları ve girdiği polemiklerle sık sık adından söz ettiren Deniz Akkaya, geride bıraktığımız gün Etiler’de objektiflere takıldı.

Giyim tarzı ve yeni imajıyla dikkat çeken güzel model, , kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ‘Şu an saçlarım sizin saçınızdan daha kısa. Yakın zamanda bedelli olarak askere gideceğim de’ diyerek espri yaptı. 

Samimi açıklamalarda bulunan Deniz Akkaya, Instagram sayfasında yayınladığı iddialı fotoğraflar nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere ise şöyle karşılık verdi: ‘Saçma sapan yorum yapıyorlar. Ben de ona göre cevabımı veriyorum. Ben 1997 yılında birinci oldum. O zaman da böyle pozlar verdim, şimdi de veririm kime ne!’

‘ÇİFTE STANDART’

Deniz Akkaya, Coşkun Sabah’la girdiği polemik ile ilgili sorulara da ‘Türkiye’de erkeklere verilen haklar kadınlara verilmiyor, çifte standart söz konusu’ şeklinde karşılık verdi. Akkaya, Sabah’ın ‘Yaşa çok takıldılar, ben genç gösterdiğim için yanımda genç bir kadın olmasını isterim’ sözlerinin hatırlatılması üzerine de ‘Buna hakkı var ama bu hak kadınlara verilmiyor işte. Kadınlar böyle bir şey yaptığı zaman farklı algılanıyor’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal