Selin Ciğerci’nin Üzerinde Taşıdığı Servet Olay Oldu!

Sosyal medya fenomeni olarak herkesin hayatına giren Selin Ciğerci, olaylı boşanmasının ardından bu kez de üzerinde taşıdığı servetle gündeme geldi. İşte Selin Ciğerci’nin üzerinde taşıdığı o servet…

16.04.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-14:35) Selin Ciğerci’nin Üzerinde Taşıdığı Servet Olay Oldu!

Birkaç yıl önce sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınan Selin Ciğerci adından sıkça söz ettirmeyi başaran ünlüler arasında yer alıyor. Ciğerci biten evliliğinin ardından öyle servet harcamaya başladı ki, bu değirmenin suyu nereden geliyor yorumlarının da kapısını açık bıraktı.

SELİN CİĞERCİ TÜM OKLARI ÜZERİNE ÇEKTİ

Polemiklerin kadını Selin Ciğerci birkaç günlük sessizliğinin ardından tekrar magazin gündemine düştü. 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci eşi tarafından birkaç kez aldatılmış fakat bunu bir süre sineye çekmişti. İkilinin barıştı haberlerinin üzerinden çok geçmeden tek celsede boşandıklarına dair haber tüm gündemi kasıp kavurdu. Boşanmalarının üzerinden bir ay geçer geçmez de ikili hızlı olan aşk hayatlarına geri döndü. İlk önce futbolcu Çıra iki kadınla görüntülendi, sonrasında da Selin Ciğerci’nin yeni aşkı gizlice görüntülendi. 

CİĞERCİ'NİN SPORCU SEVDASI

Selin Ciğerci bir süredir ismini sır gibi sakladığı basketbolcuyla aşk yaşamaya başladı. Ciğerci sevgilisinin ismini söylemekten kaçınırken, takipçilerinin radarına yakalandı. Bir alışveriş merkezinde el ele görüntülenen çiftten daha önce yalanladıkları gibi de bir açıklama gelmedi. Kayıtlara aşkın belgesi olarak geçen ikilinin fotoğraflarından sonra, eski eş Gökhan Çıra’dan veto geldi. Evlilik süreleri boyunca birlikte iş yapan ikili yollarını ayırmaya karar verdi. İlk açıklamayı da Çıra sosyal medya hesabından şu sözlerle belirtti; “Selin Ciğerci ile olan bütün iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar sağlık ve huzur dilerim.” Selin Ciğerci’nin gizemli yakışıklısının ise 26 yaşındaki Metehan James Birsen olduğu öğrenildi.

ciğerci

ÜZERİNDE 15 MİLYON TAŞIDI

Selin Ciğerci yeni boşanmasının ve biten iş ortaklığının ardından kendinde radikal değişimler yapmaya başladı. Ciğerci yıllardır sarı olarak kullandığı saçlarını değiştirerek kahverengiye döndü. Giyim tarzıyla da dikkat çeken Ciğerci’ye adeta yeni aşk yaradı. Fakat Selin Ciğerci hakkında en çok konuşulan şey saçları ve kıyafetleri değil, üzerinde taşıdığı servetin miktarıydı. Ciğerci yeni fotoğraf karesini paylaştığında, 2.sayfa magazin programı da bombayı patlattı. Habere göre; “Ciğerci'nin kırmızı tasarım saati tam 4 milyon 125 bin TL. Ünlü ismin sıra sıra taktığı tektaşlardan biri ise tamı tamına 11 milyon TL değerinde” olduğu açıklandı. Dudak uçuklatan servetin fiyatına ise sosyal medyada yorum yağdı. Gökhan Çıra ile boşanmalarının ardından Şişli’deki bir rezidansa taşındığı bilinen Ciğerci’nin aylık ev kirası 80 bin TL iken, aylık aidat parasının ise 10 bin TL olduğu konuşuluyor. Sosyal medya kullanıcıları ise bu haberden sonra değirmenin suyunu nereden geldiği üzerinde duruyor…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal