Sele Kapılan Vatandaşın Çırpınma Görüntüleri Yürek Burktu

Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan doğal afetlere yönelik yeni görüntülerin ortaya çıktığı görüldü. Sel felaketinin yaşandığı bölgede bir kişi sulara kapıldı.

17.08.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 17.08.2021-17:42)

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde, bir kişi sulara kapılarak gözden kayboldu.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi, sel felaketinden en çok etkilenen bölgelerden biri oldu. 11 Ağustos tarihinde meydana gelen doğal afet nedeniyle ilçenin neredeyse sular altında kaldığı görülerek tahribatın ağır olduğu belirtildi.

EV VE İŞ YERLERİ FELAKETE DAYANAMADI

Felaket sırasında birden fazla iş yeri ve evler zarar görerek kullanılamaz hale geldi. Evlerin yanı sıra insanlarda sel sularına kapılarak zor anlar yaşadı. Korku dolu o anlar kameralara yansıdı. Aktarılan görüntülerde, ilçenin tamamen göl haline geldiği, her şeyi sürükleyerek götürdüğü görüntüler kaydedildi. 

Kaydedilen görüntülerde, bir vatandaşın sele kapıldığı, selin vatandaşı alıp götürdüğü gözlemlendi. Görüntülerde, sele kapılan kişinin kurtulmak için çırpındığı yürekleri burktu. Sele kapılan kişiyi videoya alan vatandaş, ‘Dayı dayan, Lailaheillahlah Allahuekber de' şeklinde bağırarak korku dolu anlar yaşandığını ispatlar nitelikteydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal