Selçuk Spor Tv nasıl izlenir? Selçuksports ile maç izlemek yasal mı?

Türkiye’de şifresiz maç yayını yapan Selçuk Sports TV sitesinde canlı maç izlemek isteyenlerin sayısında her geçen gün bir artış söz konusu. Dolayısıyla Selçuk Sports’ta nasıl maç izleneceği sorusu da gündeme geliyor. Peki Selçuk Spor Tv nasıl izlenir, yasal mı? İşte Selçuk Sports hangi maçları yayınlıyor hakkında merak edilenler.

10.04.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-10:56) Selçuk Spor Tv nasıl izlenir? Selçuksports ile maç izlemek yasal mı?

Türkiye’de İngiltere Ligi, Spor Toto Süper Lig, İtalya Ligi, Almanya Ligi, İspanya Ligi ve daha nice futbol ligi karşılaşmalarını yayınlayan medya kuruluşları bulunuyor. Bein Sports, S Sport, D Smart bu medya kuruluşlarından yalnızca bazıları. Fakat bu medya kuruluşlarının maç kanalları için istediği üyelik ücreti spor severleri intenet üzerinden ücretsiz ve şifresiz maç yayını yapan sitelere yöneltiyor. Bu sitelerin başında ise şüphesiz Selçuk Sports bulunuyor. Selçuk Sports üzerinden maçları takip edenlerin sayısında her geçen gün bir artış gözlemleniyor.

Selçuk Spor Tv nasıl izlenir? SelcuksportsTV maç izlemek yasal mı?

Türkiye’nin en popüler maç yayın sitesi olarak bilinen Selçuk Sports’a haftanın her günü sayısız karşılaşma ücretsiz ve şifresiz olarak yayınlanıyor. Fakat bu sitenin şifresiz ve ücretsiz maç yayını yapması bir çok spor severin kafasında soru işareti yaratıyor.

Selçuk Sports

Her ne kadar ücretsiz ve şifresiz yayınlar yaparak insanların yüzünü güldürse de Selçuk Sports’un yaptığı bu iş yasal bir işlem değildir. Bu sebeple Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) sıklıkla Selçuk Sports’un giriş adreslerine erişim engeli getiriyor. Bu durum da maç izlenmesini daha zor hale getiriyor. Kısacası Selçuk Sports üzerinden maçları takip eden kişiler de bu yasa dışı eylemin ortakları oluyorlar.

Bein Connect, S Sport, Exxen ve D Smart gibi medya kuruluşlarının üyeliklerine başvuru yaparak kaliteli güvenli bir şekilde maç izlemek mümkün. Bu kanallardaki üyelik işlemleri ise oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal