Barcelonalı Daniel Alves'den Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalar!

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Daniel Alves, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

10.03.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-13:27) Barcelonalı Daniel Alves'den Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda bugün saat 23:00'da temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

Alves bu akşam forma giyemeyecek!

Barcelona'ya devre arasında gelen ve Avrupa kadrosunda yer almayan Brezilyalı yıldız Daniel Alves, karşılaşma öncesinde Dündar Keşaplı'ya yaptığı açıklamalarda büyük ses getirdi.

Alves GS-Barça

Galatasaray maçı öncesi kritik açıklama

Brezilyalı yıldız Daniel Alves, bugün temsilcimiz Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Galatasaray'ı biliyorum ve tanıyorum. Orada tanığımız bazı isimler var (gülerek). Heyecanlı ve tutkulu bir maç olması muhtemel. Galatasaray'ın içine bulundugu durumla çok ilgilenmiyoruz. Avrupa maçları lokal ligler performansından bağımsız oynanır. Umarım çok avantajlı bir skorla maçı tamamlarız. ' ifadedlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal