Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona'nın elenmesi halinde takıma vereceği prim belli oldu!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona'yı elemesi halinde Başkan Burak Elmas'ın futbolculara 650 bin euro prim vereceği öğrenildi.

10.03.2022-15:56 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-15:37)

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen ve Süper Lig'de olumsuz bir görüntü sergileyen Galatasaray'da tek kupa hedefi UEFA Avrupa Ligi olarak kalmış durumda. Bu anlamda UEFA Avrupa Ligi Galatasaray için çok büyük önem taşıyor. Galatasaray ilk maçtan 0-0 beraberlikle ayrılırken, avantajlı bir şekilde kendi evinde Barcelona'yı ağırlayacak. Galatasaray'ın, Barcelona'yı elemesi halinde başkandan futbolcularına büyük bir ödül gelecek.

Motivasyonu güçlendirmek istiyor

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, Barcelona'nın elenilmesi halinde takım üzerindeki kara bulutların dağılacağına inandığı ve moral ve motivasyonun artacağı yönünde açıklamalara yer verdiği ifade edilmekte. Başkanın ligdeki gidişin aksine futbolcuların Avrupa'da farklı bir reaksiyon gösterdiği bu anlamda futbolcularına inandığı öğreniliyor. Burak Elmas'ın ayrıca futbolcuların zorlu tura daha iyi motive olabilmeleri için takıma 650 bin euro prim vereceği öğrenildi.

Galatasaray, Barcelona maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Zorlu maç öncesi nefesler tutuldu

Galatasaray'ın, dünya devi Barcelona ile oynayacağı zorlu maçı öncelikle Galatasaray taraftarları olmak üzere yurt içinden ve yurt dışından futbolseverler merakla beklemekte. Temsilcimiz Galatasaray'ın Barcelona'yı son 16 turunda elemesi Türk futbolu içinde çok büyük önem teşkil ediyor. Bu anlamda sarı kırmızılıların Barcelona'yı elemesi hem kendi açılarından hem Türk futbolu açısından tarihi bir önem ifade etmekte. Ayrıca karşılaşmada pek çok scout ekibinin yer alacağı ve Kerem Aktürkoğlu'nu özellikle yakından takip edecekleri belirtiliyor. Genç yetenek için de zorlu maçın önemi bir başka anlam taşıyor. Futbolcunun en son geride kalan Beşiktaş derbisinden sonra Barcelona karşısında sıradaki maçta nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal