Selçuk Balcı kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu nereli? Selçuk Balcı hayatı ve biyografisi

Şarkılar Bizi Söyler programın bu haftaki konukların biri de Selçuk Balcı. Sevilen şarkıları ile ekranlarda izleyicilerle buluşan Selçuk Balcı'nın hayatı merak edilmektedir. Sizler için Selçuk Balcı'nın hayatını araştırdık. İşte detaylar.

12.03.2022-17:54 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-17:55) Selçuk Balcı kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu nereli? Selçuk Balcı hayatı ve biyografisi

Kanal D ekranlarına gelen Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan sanatçı Selçuk Balcı. Sevilen sanatçının nereli olduğu merak edilmektedir.

Selçuk Balcı kimdir

Selçuk Balcı kimdir?

4 Temmuz 1988 tarihinde Rize'de dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitimini Rize'de okuyan sanatçı, ilkokulunu bitirdikten sonra ailesi ile birlikte Ankara'ya taşındılar. Küçük yaşlarda bağlama çalan Selçuk Balcı, lise zamanlarında kemençeye merak salmıştır. Kemençe çalarak kendini geliştiren Balcı, daha sonra Karadenizli şarkılara kemençe ile eşlik etmiştir.

Kalan müzik etiketi ile 'Patika' isimli ilk kez albümünü 2011 yılında çıkarmıştır. 2013 yılında ise ikinci albümü 'Mila' çıkarmıştır. 'Felamur' adlı üçüncü albümünü ise 2016 yılında çıkarmıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal