Organize İşler dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Organize İşler dizisinin yayınlanacağı platform belli oldu

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği 'Organize İşler' isimli proje ilk olarak 2005 yılında sinemaseverler ile buluşmuştu. Şimdilerde dizi olarak ekranlara gelmesi planlanan Organize İşler dizisinin yayınlanacağı platform da büyük merak konusu oldu. Peki, Organize İşler dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak?

12.03.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-17:29) Organize İşler dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Organize İşler dizisinin yayınlanacağı platform belli oldu

Geçtiğimiz ay içerisinde 'Dilberay' filmi için düzenlenen galaya katılan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, ilk olarak 2005 yılında sinema severlerle buluşturduğu Organize İşler'i dizi olarak çekeceği bilgisini paylaşmıştı. 

Organize İşler dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı 'Organize İşler'i dizi olarak çekmek için kolları sıvadığını söyleyen Yılmaz Erdoğan'ın hangi platformla anlaşma içinde olduğu da bu açıklamaların hemen ardında araştırılmaya başlandı.

Organize İşler dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? 

Organize İşler dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Toplamda 3 sezon olarak yayınlanacak olan dizinin, yaz başlarında yayında olması beklenirken Yılmaz Erdoğan'ın Disney Plus’la el sıkıştığı öğrenildi. Şu sıralar Organize İşler dizisinin hazırlıklarına son hız devam eden Yılmaz Erdoğan'ın  platform için 2 film daha hazırlayacağı öne sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal