Seksenler dizisi neden yayınlanmıyor? Seksenler yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hayranları merakla bekliyor yeni bölüm tarihi belli oldu!

TRT1'in efsaneleşen yapımı Seksenler bir süredir ekrana gelmiyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmaması seyirciyi korkuttu. Peki, Seksenler yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? Seksenler final mi yaptı?

11.04.2022-17:13 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-17:55) Seksenler dizisi neden yayınlanmıyor? Seksenler yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hayranları merakla bekliyor yeni bölüm tarihi belli oldu!

TRT 1'in günlük dizisi Seksenler kanalın yayın akışında yer almıyor. Dizinin yayın akışında yer almaması seyirciyi üzerken nedeni de merak edilmeye başlandı. Peki, Seksenler dizisi neden yayınlanmıyor? Seksenler dizisi final mi yaptı, yeni bölümleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Seksenler dizisi final mi yaptı?

Akşam kuşağından gündüz kuşağına geçerek hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşan Seksenler dizisi yeni sezonda da ekranda yer almaya başlamıştı. Her gün akşam haberleri öncesinde seyircisiyle buluşan dizi son günlerde kanalın yayın akışında yer almıyor. Bu durumda dizinin sıkı takipçisi olan seyirciyi meraklandırdı.

Kanal tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmasa da söylentilere göre Ramazan ayında başlayan yeni programlardan dolayı Seksenler dizisi yayın akışından kaldırıldı. Bu söylentiler doğruysa dizi Ramazan ayından sonra kaldığı yerden tekrar ekranlara gelecektir.

 

Seksenler dizisi oyuncuları

Özlam Türkad

Şoray Uzun

Ayşe Tolga

İlker Ayrık

Berat Yenilmez

Suzan Kardeş

Ceyhun Fersoy

Begüm Öner

Hakan Bulut

Onur Dilber

Necmi Yapıcı

Hacı Ali Konuk

Kemal Kuruçay

Aşkın Şenol

Mehmet Elmas

Faruk Sofuoğlu

Özlem Balcı

Betül Berk

Ali Fuat Pekzeren

Cansın Özyosun

Eray Yasin Işık

Osman Büyükercan

Eda Akalın

Tahsin Taşkın

Erdem Baş

Bekir Erdem Öz

Füruzan Aydın

Zeynep Sever Demirel

Metin Şentürk

Deniz Erol

Yeliz Bozkurt- Emel (Rıza Amir’in Eşi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal